Automatiskt anti-virus

Automatiskt antivirus ger antivirusskydd. Komponenten upptäcker och oskadliggör hot, annonsprogram och appar som inkräktare kan använda för att skada din enhet eller utnyttja dina personliga data.

Genomsök enhet

Skanna enhet har följande funktioner:

Automatiskt anti-virus

Automatiskt antivirus omfattar alla genomsökningsfunktioner och skyddar enheten automatiskt 24/7. Automatiskt antivirus identifierar hot i öppnade filer och genomsöker appar i realtid medan de installeras på enheten. Antivirusdatabaser och molntjänsten Kaspersky Security Network används för att ge automatiskt skydd.

Om en app som samlar in information är installerad på din enhet kan Kaspersky-appen klassificera den som skadlig programvara.

Konfigurera automatiska antivirusinställningar

Se även

Genomsökning och automatiskt antivirus

Uppdatering av antivirusdatabaser